Basın toplantılarının 6'ncısı Saray'da yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın 11 ilçesindeki çalışma, proje ve yatırımları gazetecilerle paylaşmak adına 11 belediye başkanı ile düzenlediği ortak basın t

GÜNDEM 24.02.2021 10:44:00 0
Basın toplantılarının 6

Saray Belediyesi Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'in yanı sıra Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi bürokratları ve gazeteciler katıldı.

 

 

“BÜYÜKŞEHİR İLE BİR BÜTÜN OLARAK ÇALIŞTIK”

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Göreve gelişimizin ikinci yılı dolmak üzereyken tamamladığımız ve hayata geçireceğimiz projelerimizi bugün burada basın mensuplarıyla paylaşıyor olmak benim için umut ve mutluluk vericidir. Çünkü ekip arkadaşlarım ile birlikte hizmetleri yepyeni bir anlayışla yerine getirme konusunda ehlileştik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile bir bütün olarak çalıştık. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a da teşekkür borçluyuz” ifadelerini kullandı.

 

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

 

Başkan Erkiş’in ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana Saray için çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle bazı hizmetlerimizde aksaklıklar oldu, çünkü Haziran ayına kadar olan sürede tüm gücümüzü pandemi ile mücadeleye ayırdık. Saray'ın nüfusu 50 bini geçti. Hizmetlerimiz bu doğrultuda artarak devam edecektir. 2014 yılından bu yana TESKİ olarak 81 milyon TL, Büyükşehir Belediyesi olarak da 104 milyon TL olmak üzere toplam 185 milyon TL yatırım yaptık.  Temmuz ayına kadar Kültür Merkezi'ni bitireceğiz. Bunun yanında Pazar yeri, otogar ve mezbaha ile ilgili çalışmalarımız olacak. Ben yaptığımız hizmetlerin Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

YAPILAN YATIRIMLAR AKTARILDI

 

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014- 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Saray’a yapılan yatırımlarla ilgili sunum eşliğinde gazetecilere bilgi verildi.  Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve Özgen Erkiş gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Haber / Buse SERİN