Minik tenisçilerden Kesimoğlu'na ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı'nın 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan 9-10 Yaş Kupası Türkiye Serisi Tenis Turnuvası'nın sırasıyla Kocaeli ve İstanbul'da organize edilmesin

GÜNDEM 19.02.2021 14:21:00 0
Minik tenisçilerden Kesimoğlu

Ziyaret kapsamında, kortların minik temsilcileri içinde, 10 Yaş grubunda Emir Göçer, 9 Yaş grubunda Kaan Akkaya, Buğra Antar, Bige Vatansever ve Su Mandacı’nın yanı sıra, Kırklareli’ne iki birincilik ve altın madalya getiren 10 yaş grubunda Adnan Orcan ve 9 Yaş Grubunda Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun yeğeni olan Toprak Selçuk’ta yer aldı.

 

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE SAHİP ÇIKIN”

 

Sporu hayatlarının bir parçası haline getiren minik konuklarının almış oldukları başarılı derecelerinden dolayı Kırklareli halkı adına gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, okul yıllarında spor ile uğraştığını ve karşılaşmalara katıldığını belirtti. Gelecekte iyi bir sporcu olmanın yanı sıra, başarılı birer meslek sahibi bireyler olarak onları görmeyi dile getiren Kesimoğlu "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne sonuna kadar sahip çıkın" ifadelerini kullandı. Kesimoğlu, minik tenisçilerin başarılı çalışma disiplinini yürüten ve emek veren başta Antrenör Gülhan Akkaya olmak üzere, ailelerini de tebrik etti.

 

Haber / Yener AKBABA