Sağlık çalışanlarına çorba ve simit ikramı

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde çalışan sağlık çalışanları için hafta içi her sabah sıcak çorba ve simit ikramında bulunuyor. Belediyed

GÜNDEM 17.02.2021 13:49:00 0
Sağlık çalışanlarına çorba ve simit ikramı

Pandemiden en çok etkilenen ve zor şartlarda çalışan sağlık personeline moral desteği vermek amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan sabah çorbası hizmeti, sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

“SICAK ÇORBALARINI İÇEREK GÜNE BAŞLIYORLAR”

 

Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Sağlık çalışanlarının salgın sürecinde fiziksel ve psikolojik olarak en çok yıpranan kesimi oluşturması dolayısıyla, bir süredir Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Aşevi tarafından sağlık çalışanları için sıcak çorba ve simit ikramı yapılıyor. Sabah hastane önünde mesaiden çıkan ya da işe başlayan sağlık personeli sıcak çorbalarını içerek güne başlıyor. Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının somut örneklerinden birini daha sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Süleymanpaşa Belediyesi, benzer uygulamalar ve hizmetler ile toplumun her kesimine hitap etmeye de devam ediyor. Sağlık çalışanlarının fedakârlıkları karşısında her birinin birer kahraman olarak görülmeleri gerekiyor. Onlara ihtiyaç duydukları motivasyon ve moral desteğinin verilmesi için gereken her türlü çalışma yapılmaya devam edecek” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN