Bungalov Evler Projesi'nin imzaları atıldı

Kapaklı'da bulunan ve eko turizmde önemli bir yeri olan İkizgöller Mesire Alanı'nın çehresini değiştirmek amacıyla hazırlanan İkiz Göller Mesire Yeri Lüks Bungalov Evler (Tiny House) Projesi'n

GÜNDEM 16.02.2021 17:19:00 0
Bungalov Evler Projesi

Sözleşme Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı tarafından imza altına alındı. Proje ile İkiz Göller Mesire Alanı’na doğa dostu bungalov (Tiny House) evlerin de olduğu çok amaçlı bir konsept kazandırılması hedefleniyor.

 

 

“TÜRKİYE’DE ÖRNEK PROJELERDEN BİRİ OLACAK”

 

İmza töreninde açıklama yapan CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı, İkiz Göller için düşündükleri projenin Türkiye’deki örnek projelerden biri olacağını ifade ederek, “Pandemiden dolayı otel kompleksi farklılaşıyor. Tek başına tatiller daha önem kazandı. İkiz Göller’de yapacağımız projeyle insanların hem doğal alanda tatil yapmalarını sağlayacağız, hem mesire alanı oluşturacağız hem de spor alanları yapacağız” dedi.

 

DOĞA DOSTU PROJE

 

Termal su da gelirse kaplıca turizmine de kapı açmış olacaklarını kaydeden Arabacı, “Kısa bir zaman sonunda Türkiye’nin gözbebeği bir yer olacak. Karavan turizmi dünyada oldukça yaygın. Amacımız yurtdışından karavanla seyahat ederek ülkemize gelen turistlerin ilk durağının burasının olması. Doğa dostu güzel projeyi kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

“BİR İLKE DAHA İMZA ATTIK”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı’ya teşekkür ederek, “Kapaklı Belediyesi olarak birlikte bir ilke daha imza attık. Güzide mesire alanlarımızdan birisi olan İkiz Göller’de bir projeyi hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşmesini yaptığımız bu alanda çok amaçlı bir konsepti ilçemize kazandıracağız. İnşallah ilerleyen günlerde ulusal medyada da gündem olacak bir proje olacak” dedi.

 

“CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK”

 

Bu projenin Trakya’da bir ilk olacağını dile getiren Çetin, “Çok şık bungalov evleriyle(Tiny House) beraber film platosunu hayata geçirmek istiyoruz. Sanayi kuruluşlarının yoğun olduğu ilçemizde ailelerimizin çocuklarıyla beraber zaman geçireceği, fonksiyonel etkinliklerin yapılabileceği tesisi ilçemize, bölgemize ve ülkemize kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Projeyle İkiz Göller doğal güzelliğiyle cazibe merkezi haline gelecek” dedi. Termal su ile beraber de bu bölgenin taçlanacağını dile getiren Başkan Çetin, bu konuda da MTA ile yaptıkları çalışmaların gayet olumlu devam ettiğini, 1 ay sonra istedikleri verileri almayı hedeflediklerini belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU