Helvacıoğlu, kar küreme çalışmalarına katıldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, karla mücadele eden ekiplere destek olmak için kar küreme çalışmalarına katıldı. "Kar berekettir" diyen Başkan Helvacıoğlu, "Baraj ve gölle

GÜNDEM 15.02.2021 16:35:00 0
Helvacıoğlu, kar küreme çalışmalarına katıldı

Karla mücadele çalışmalarına katılarak ekiplere destek olan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, kürekle yol ve kaldırımların üzerindeki karları temizledi.

 

ESNAFLAR DESTEK OLDU

 

Trakya´da etkili olan kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilememesi için Keşan Belediyesi ekipleri, ana arterlerden başlayarak, kar küreme çalışması yaptı. Çalışmalara esnaflar da iş yerlerinin önündeki karı küreyerek destek verdi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, çarşı ve sokaklarda yapılan çalışmaları denetlemeye çıktı. Ekiplere yardımcı olabilmek için yollardaki kar ve buzları temizleme çalışmalarına katıldı.

 

“ANA ARTERLERİMİZİ HEP AÇIK TUTTUK”

 

Başkan Helvacıoğlu, belediye ekiplerinin yaklaşık 36 saattir aralıksız olarak karla mücadele ettiklerini kaydederek, "Kar berekettir. Oldukça bereketli yağdı. Baraj ve göllerimize ilaç gibi geldi. Ancak yaşamı da olumsuz etkiledi. Yol ve kaldırımlar karla kaplandı. Ana arterlerimizi hep açık tuttuk. Ancak bazı ara sokaklarımızda kar birikintileri var. Biz, iş makinelerimiz ve bütün personelimizle birlikte sahadayız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, acil durum olmadıkça araçlarıyla dışarı çıkmamaları" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA