Üniversite-sanayi işbirliği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ve NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. arasında üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek adına işbirliğ

GÜNDEM 14.02.2021 14:47:00 0
Üniversite-sanayi işbirliği

Üniversite ve sanayi iş birliğinin arttırılması hedeflenen protokol, önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve NKÜ Rektör Yrd. Sn. Prof. Dr. Bülent Eker tarafından imzalandı.

 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

İşbirliği protokolü ile üniversite ve sanayi arasında bölge ekonomisini geliştirecek iş birliklerinin sağlanacağını belirten Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik öneriler geliştirilirken, sanayicilerin yapacağı Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarında ve yenilikçi ürün ortaya konulmasında üniversitenin bilgi birikiminden yararlanması tesis edilecek. Bizler de gerçekleştirdiğimiz protokolle birlikte odamız olarak tüm bu çalışmalara destek olmayı planlıyor ve yapılacak çalışmaların bölgemiz için faydalı olmasını diliyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ