Yeni nikah salonunda ilk nikahı Helvacıoğlu kıydı

Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün bulunduğu alanda oluşturulan nikah salonu hizmet vermeye başlarken, yeni salonda i

GÜNDEM 14.02.2021 13:44:00 0
Yeni nikah salonunda ilk nikahı Helvacıoğlu kıydı

Çiftin yakınlarının katıldığı nikah töreninde konuşan Helvacıoğlu, “Sadece çiftlerimiz için değil bizim için de heyecanlı bir gün. Keşan bir eser daha kazandı. Meclis toplantı salonumuzda yaptığımız nikahlarımızı artık yine belediye hizmet binamıza kazandırdığımız nikah salonunda kıyacağız. Nikah salonumuzdaki ilk nikah Gözde ve Umut çiftimizde kısmet oldu” ifadelerini kullandı.

 

“GÜZEL SALONLARDA ‘EVET’ DEMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Vatandaşlara her alanda hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Helvacıoğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışı içinde vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda şehrimizde nikah salonuna ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Keşan Belediyesi nikah salonu hayal ettiğimizden daha güzel oldu. Hemşerilerimizi mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor ve en güzel salonlarda birbirlerine ‘evet’ demeleri için de çalışıyoruz. Keşan’ımıza hayırlı olsun. Allah çiftimize mutluluk versin. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Başkan Helvacıoğlu, konuşmasının ardından Gözde ve Umut çiftinin nikahlarını kıydı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ