Esnafların talep ve sorunlarını dinledi

Dumansız Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Rodosto Marin isimli tekne imalathanesinin açılış törenine katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, açılışın ardından çarÅ?

GÜNDEM 12.02.2021 13:48:00 0
Esnafların talep ve sorunlarını dinledi

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağlı girişimci Mehmet Fatih Semercioğlu tarafından hayata geçirilen ve Aktel Şirketler Grubuna bağlı Rodosto Marin isimli tekne üretim imalathanesinin açılışına katıldı. 

 

YATIRIM İÇİN SEMERCİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

 

İmalat tesislerinde incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın da 15 milyon TL’lik teşvikle desteklediği yatırım için Semercioğlu’na teşekkür etti. Süleymanpaşa’nın gelişmesine katkıda bulunan her işletmenin önemli olduğunun altını çizen Yüksel, tesislerle ilgili görevlilerden de bilgi alarak, yeni yatırımın Süleymanpaşa’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

ZİYARETLERE BAŞKAN ALBAYRAK DA EŞLİK ETTİ

 

Açılışın ardından çarşı esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Yüksel, esnafın sorunlarını dinledi, talep ve beklentilerini not etti. Esnaf ziyaretlerine Yavuz Mahallesi’nden başlayan Yüksel, yolda karşılaştığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte ziyaretlerini sürdürdü. Koronavirüsü salgını sürecinde esnafın yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan başkanlar, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

 

Haber / Ruşa ELMA