Belediye, kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor. Dedecik Mahallesi'nde kilit taş çalışmaları sürerken, Selçuk Mahallesi'nde de ortak kullanım alanları ile muhtarlık

GÜNDEM 11.02.2021 12:40:00 0
Belediye, kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Dedecik Mahallesi sokaklarının çamurdan kurtarıldığını belirten yetkililer, “Kırsal mahalle sakinlerinin yaz-kış konforlu ulaşım koşullarına kavuşmaları sağlanıyor” dedi.

 

ORTAK KULLANIM ALANLARI YENİLENDİ

 

Yetkililer, “Diğer yandan, Selçuk Mahallesi’nde de muhtarlık binası başta olmak üzere, köy kahvehanesi, ortak alanlar ve imam lojmanında da bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Binalarda sıva, boya ve badana işleri gerçekleştirilerek yenilenen binalar vatandaşların kullanımına sunuldu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Karansıllı Mahallesi’nde yalnız yaşayan bir vatandaşın evinin baştan sona (su ve elektrik tesisatı yenilenmesi, banyo yapımı, çatı onarımı, boya-badana) yenilenmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşa ev eşyası desteği de sağlandı. Hem belirlenen planlar çerçevesinde, hem de gelen talepler doğrultusunda, kırsal mahallelerdeki çalışmalar düzenli olarak sürdürülecek” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA