Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atandı

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bülent Şengörür yeniden atandı. Teşekkür mesajı paylaşan Rektör Şengörür, "Önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemin de huzu

GÜNDEM 7.02.2021 11:54:00 0
Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü

Resmi Gazete'nin önceki gün yayımlanan sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararında, 11 üniversiteye rektör ataması yapıldığı aktarıldı. Atama kararıyla Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Bülent Şengörür, yeniden atandı.

 

“HEDEFİMİZ YARINLARI ŞEKİLLENDİREN MEZUNLAR YETİŞTİRMEK”

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Kırklareli Üniversitesi’ne yeniden rektör olarak atanmış bulunmaktayım. Önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemin de huzurlu ve başarılı bir şekilde geçmesi için çalışmalarımızı akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizden aldığımız güçle devam ettireceğiz. Bu hususta hedefimiz akademik alanda yetkin, rekabet edebilen, teknoloji ve bilimin ışığında yarınları şekillendiren mezunlar yetiştiren bir Üniversite olmaktır. Şahsımı bu onurlu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a ve desteğini eksik etmeyen tüm dostlarıma teşekkür eder, şükranlarımı arz ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Buse SERİN