Meclis, komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nın 2'nci oturumu bugün saat 14.00'da Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş başkanlığında yapıldı. Toplantıda günd

GÜNDEM 4.02.2021 16:55:00 0
Meclis, komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün parka isim verilmesi konulu yazısına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan parka Şehit Ilgar Özkan Parkı isminin verilmesi oybirliğiyle karara bağlandı.

 

 

OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de İşletme Müdürlüğü için 2 milyon TL ek Gelir ve Gider Bütçesi yapılmasına oybirliği ile karara bağlandı. Toplantı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün plan değişikliği konulu yazısına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi ile devam etti. İlgili gündem maddesinin oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından 2 adet belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun raporu doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.

 

OY ÇOKLUĞUYLA REDDEDİLDİ

 

Toplantının son gündem maddesinde de çay ocakları ve okul kantinlerine destek verilmesi hakkındaki önergeye ilişkin komisyon raporu görüşüldü. İlgili talep, pandemi döneminde çay ocaklarının kısmen açık olması ve okul kantinlerinden Milli Eğitim Müdürlükleri’nin kira almaması nedeni ile oy çokluğuyla reddedildi.

 

Haber / Buse SERİN