Dezenfeksiyon çalışmalarında yoğun kullanılan alanlara öncelik

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürüyor. Hastane ve kamu binaları girişleri ile toplu taşıma durakları, pazaryerleri gibi kamusal alanlar düzenli olarak dezenfekte eden

GÜNDEM 26.01.2021 13:33:00 0
Dezenfeksiyon çalışmalarında yoğun kullanılan alanlara öncelik

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki otobüs durakları özel solüsyonlarla tek tek arındırıldı.

 

 

KAMU KURUMLARININ GİRİŞLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları durakların yanı sıra semt pazarlarının kurulduğu cadde ve sokakların, kamusal alanların ve resmi kurumların girişlerinin de itina ile dezenfekte edilerek, vatandaşların, esnafın ve kamu çalışanlarının salgından etkilenmemeleri için gerekli önlemlerin alındığını kaydeden yetkililer, “Ayrıca Tekirdağ Şehir Hastanesi, Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi girişleri de titizlikle dezenfeksiyon işlemine tabi tutuldu. Dezenfeksiyon çalışmaları salgın tehdidi ortadan kalkana kadar hız kesmeden sürdürülecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ