Yetişkin Kış Spor Kursları 8 branşta yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 8 branştaki Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar 27 Ocak–10 Şubat tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi

GÜNDEM 25.01.2021 17:32:00 0
Yetişkin Kış Spor Kursları 8 branşta yapılacak

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 8 branşta gerçekleştirilecek.

 

“20 YAŞ ÜZERİ TÜM VATANDAŞLARIMIZ KATILABİLECEK”

 

Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtların 27 Ocak Çarşamba günü başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Step Aerobik, Halk Oyunları, Yoga, Masa Tenisi, Voleybol, Badminton, Okçuluk ve İşaret Dili branşlarında düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ve HES kodları ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına başvurabilirler. 8 farklı branşta düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımız İşaret Dili hariç 29 Ekim Spor Kompleksi’nde 15 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır. Kurslarımıza 20 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız katılabilecektir” ifadelerini kullandı.

 

 Haber / Buse SERİN