Yüksel: İlçemizi hak ettiği yere taşımak için çok çalışıyoruz

İlçe genelinde yürütülen çalışmaları inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Devam eden ve yeni başlayacağımız projelerimizle ilçemizi hak ettiği yere taşımak iç

GÜNDEM 21.01.2021 12:59:00 0
Yüksel: İlçemizi hak ettiği yere taşımak için çok çalışıyoruz

Fen İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, sahada ve atölyelerde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Yüksel, gerçekleştirilen proje ve hizmetler hakkında Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın’dan bilgi aldı.

 

14. SOKAK’TAKİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Daha sonra Atatürk Mahallesi’ne geçen Belediye Başkanı Yüksel, 14. Sokak’ta yürütülen yol açma çalışmalarını değerlendirdi. Fen İşleri Müdürü Taşkın ile birlikte faaliyetleri takip eden Yüksel, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, ekiplere kolaylıklar diledi.

 

 

MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

 

Ortacami Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı spor sahası ve futbol sahasının yanında inşası süren prefabrik yapıdaki çalışmaları da inceleyen Yüksel, sona yaklaşan proje kapsamında yürütülecek faaliyetleri planladı. Yüksel, Atatürk ve Ortacami Mahallesi’nin ardından Altınova Mahallesi’ni ziyaret etti. Sahil kesiminde devam eden düzenleme çalışmalarını ve Altınova’ya kazandırılacak olan kapalı pazaryerinin inşa edileceği alanı denetleyen Başkan Yüksel’e; Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Hikmet Mutlu ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın eşlik etti.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ”

 

Yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mızın çehresini değiştireceğimiz projelerimizde hızla sona yaklaşıyoruz. Devam eden ve yeni başlayacağımız projelerimizle ilçemizi hak ettiği yere taşımak için çok çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları da her gün yerinde inceleyerek yatırımlarımıza, dolayısıyla hemşehrilerimizden aldığımız emanete sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA