Temizlik Şantiyesi Binası'nda çalışmalar sürüyor

Lüleburgaz Belediyesi, Temizlik Şantiyesi Binası, 8 No'lu Park ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde (LYSA) tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalar bittiğinde, Temizlik Şantiyes

GÜNDEM 18.01.2021 16:39:00 0
Temizlik Şantiyesi Binası

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik Şantiyesi Binası’nda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar tamamlandığında Temizlik ve Çevre Müdürlüğü personelinin yaşam alanı haline gelecek Temizlik Şantiyesi Binası’nda incelemelerde bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, ekiplerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

SON DURAK LÜLEBURGAZ YILDIZLARI SANAT AKADEMİSİ

 

Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin daha sonra Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) incelemelerde bulundu. Ekiplerin, yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Gerenli, “Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi, tamamlandığında Lüleburgaz ve Trakya’nın önemli sanat merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

“MODERN BİR YAŞAM PARKI ORTAYA ÇIKACAK”

 

Lüleburgaz Belediyesi yetkilileri, 8 No’lu parkın çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “Siteler Mahallesi’nde Filiz ve Açelya Sokak’ın kesişiminde bulunan ve vatandaşların yıllardır hasretini çektiği 8 No’lu parktaki çalışmalar da son sürat devam ediyor. Kafeterya binasının kaba inşaatının tamamlandığı parkta peyzaj çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında, yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yürüyüş, dinlenme, spor ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu modern bir yaşam parkı ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ