Marmaraereğlisi'nde 115 personel 7/24 görev yapacak ​​​​​​​

Marmaraereğlisi Belediyesi, kış hazırlıklarını tamamladı. Olası bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı, ilçede 115 personel,7/24 görev yapacak.

GÜNDEM 17.01.2021 15:27:00 0
Marmaraereğlisi

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, Tekirdağ’da beklenen kar yağışına karşı Marmaraereğlisi Belediyesi önlemlerini aldı.

 

“MARMARAEREĞLİSİ HAZIR”

 

Marmaraereğlisi Belediye Garajı’nda düzenlenen koordinasyon toplantısında,  kışa hazırlık iş ve görev planı birim müdürleriyle paylaşıldı. Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından karla mücadele kapsamında, 7 kepçe, 8 kamyon, 2 greyder, 1 loder yükleyici, 30 ton tuz ve 115 personeli ile araçlar sahada olacak. Marmaraereğlisi Belediye Garajı’na giderek hazırlıkları gözlemleyen, Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Tekirdağ’da olası bir kar yağışı için Marmaraereğlisi’nin hazır olduğunu kaydetti.

 

“EKİP VE ARAÇLARIMIZLA SAHADA OLACAĞIZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, vatandaşların günlük hayatlarını sıkıntıya sokmamak adına, olası bir kar yağışına karşı tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydederek, “Kış aylarında karla mücadele programımızı AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre düzenliyoruz. Muhtemel bir kar yağışında tam donanımlı ekip ve araçlarımızla sahada olacağız. Vatandaşlarımızın kışı rahat ve konforlu geçirmesi için kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. İlçe sakinlerimiz, olumsuz herhangi bir durumla karşılaşırsa, ilgili telefonlardan Marmaraereğlisi Belediyesi'ne ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN