Karla mücadele ekibi teyakkuz halinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı önlemlerini aldı. Büyükşehir belediyesinin oluşturduğu karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşa

GÜNDEM 17.01.2021 14:23:00 0
Karla mücadele ekibi teyakkuz halinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kar yağışı ile birlikte oluşturulan kriz merkezine giderek Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den çalışmaların son durumu ile bilgi aldı.

 

“OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

 

Tekirdağ genelinde ulaşım alanında yaşanabilecek aksamaların önüne geçebilmek için küreme ve tuzlama çalışmaları başlatıldığını kaydeden Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirleri aldık. Tekirdağ il genelinde tüm araç, ekipman ve personelimizle karla mücadeleye hazırız” dedi.

 

“DERHAL MÜDAHALE EDEBİLECEK DURUMDAYIZ”

 

“Fen İşleri Dairesi, İtfaiye Dairesi ve TESKİ ekiplerimiz, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına hazır bir şekilde bekliyor” diyen Başkan Albayrak, “Ana arterler başta olmak üzere yolların kapanma durumu söz konusu olduğunda derhal müdahale edebilecek durumdayız. Yaşanabilecek acil durumlar için vatandaşlarımız Alo 153 Çağrı Merkezimiz ve 0 850 459 40 72 - 4073 - 4074  no'lu numaralardan iletişim kurabilirler. Tüm vatandaşlarımıza karın keyfini çıkaracakları sorunsuz bir süreç yaşamalarını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum" dedi.

 

Haber / Bayram KOLAY