Şarköy'de heyelan yolu kapattı

Şarköy'de meydana gelen yağışlar ve fırtına sonrasında Gaziköy Mahallesi ile Uçmakdere Mahallesi arasındaki yol heyelan nedeniyle trafiğe kapandı. Gece boyunca devam eden heyelan nedeniyle yol çift taraflı olar

GÜNDEM 14.01.2021 09:52:00 0
Şarköy

Gaziköy ve Uçmakdere Mahallesi arasındaki yola kaya parçalarının düşmesi sonucu yol çift taraflı olarak trafiğe kapandı. Heyelan gece boyunca devam ederken, iş makinelerinin çalışmalarının riskli olması nedeniyle yolu açmak için sabah saatleri beklendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, havanın aydınlanması ile yolu açma çalışmalarına başladı.

 

 

BAŞKAN ALBAYRAK HEYELAN BÖLGESİNDE

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından durum hakkında bilgiler veren Albayrak, "Şarköy ilçemizin Gaziköy Mahallesi ve Uçmakdere Mahallesi arasında şiddetli yağış ve fırtına sonrasında kaya parçalarının düşmesi sonucu trafiğe kapanan yolu ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanıp yol gün içinde trafiğe açılacaktır. Hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını diliyorum" ifadelerini kaydetti.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ