Albayrak: Ekiplerimiz her türlü olumsuzluğa hazır

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gece yaşanan yoğun yağışların ardından ilçelerde incelemelerde bulundu. Gece saat 02.30 sıralarında ilk olarak Çorlu'ya gelen Başkan Albayrak, bura

GÜNDEM 12.01.2021 10:25:00 0
Albayrak: Ekiplerimiz her türlü olumsuzluğa hazır

Yağıştan etkilenen bölgelerde incelemeler yapan Başkan Albayrak, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında, "İlçemizde yağıştan etkilenen bölgelerin değerlendirmesini yaparak ve gerçekleştireceğimiz tüm çalışmaların noktalarını belirleyerek, ilçemiz adına ileriye dönük bir planlama sağlamış olduk. Bu gece mesaimizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar ve çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

 

SABAHA KADAR İLÇELERDE İNCELEME YAPTI

 

Sabaha doğru Çerkezköy ilçesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fevzipaşa Caddesi'nde incelemelerde bulunduktan sonra Kapaklı'nın Erbay Caddesi ve Pınar Bulvarı'nda, ardından da Saray'ın Vize ve İstanbul caddelerinde, Muratlı'nın 100. Yıl Caddesi'nde incelemeler gerçekleştirdi. Son olarak Süleymanpaşa'da Cumhuriyet Meydanı ve Köprübaşı mevkiinde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, "Şehrimizin tüm noktalarına ziyaret gerçekleştirdik. Her türlü olumsuz koşullarda TESKİ, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ekipmanları ile birlikte herhangi bir olumsuzlukta ani müdahale için hazır bulunmaktadırlar" diye konuştu.

 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ