10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Serhat Karagöz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın ErseÃ

GÜNDEM 11.01.2021 17:18:00 0
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kapaklı Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Karagöz, belediyenin basın biriminde görev yapan Uğur Arslan ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in de selamını ileten Serhat Karagöz, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, başta haber merkezinde görev yapan meslektaşlarımız olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

İYİ PARTİ’DEN ZİYARET

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla partililerle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Medyanın, kamuda yasama, yürütme ve yargının ardından ‘dördüncü kuvvet’ olduğunu kaydeden Erseçkin, “Halkın, doğru bilgiye ulaşması çağdaş demokrasinin işlemesinde en önemli unsurlardan biridir. Bunun yolu da ilkeli, bağımsız ve güçlü bir medyadan geçmektedir” dedi. Demokratik hukuk devletinin en önemli unsurlarından birinin özgür ve bağımsız bir şekilde görevini yapabilen basın olduğunu söyleyen Erseçkin, “Basını özgür olmayan bir ülkede demokrasi ve özgürlükten bahsetmek mümkün değildir. Basın, kamuoyunun haber alma, kamuoyu oluşturma, ifade özgürlüğünün de güvencesidir. Çerkezköy’ümüz, Tekirdağ’ımız ve ülkemizin daha ileri seviyelere gidebilmesi için de güçlü bir medya şarttır. Bu sebeple basın çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi ve çalışmalarını daha özgür bir şekilde yapabilmesi ülkemizi daha ileri seviyelere götürecektir” diye konuştu.

 

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Mesai meftunu gözetmeksizin halkın daha hızlı ve doğru haber alabilmesi adına çalışmalarını sürdüren gazetecilerin toplum için oldukça önemli olduğunu kaydeden Erseçkin, gazetemiz çalışanlarına çiçek vererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

 

 

Başakşehir Okulları İşletme Müdürü Fatih Demir ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fikriye Gülverin de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu. Vatandaşların haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasını sağlayan gazetecilerin, çok önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydeden İşletme Müdürü Fatih Demir, “Gazetecilik mesleği çok önemli bir meslek. Toplumu aydınlatarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz” diyerek tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

“BU SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE ATLATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyarette eğitim sektöründe yaşanan sıkıntılara da değinen Demir, “Pandemi süreci eğitimi olumsuz etkiledi.  Biz Başakşehir Okulları olarak öğrencilerimizin eğitimde sıkıntı yaşamaması için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Öğretmenlerimiz okula gelerek tahta önünde çocuklarımıza okuldaymış hissi yaşatarak ders veriyorlar. Bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. 39 öğretmenimiz, eğitimin aksamaması için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor” dedi. Demir, anasınıfı, ilkokul ve ortaokul kademesinde toplam 215 öğrencilerinin olduğunu da belirterek, “PDR servisimiz, bu süreçten olumsuz etkilenen tüm öğrencilerimize gerekli desteği sağlıyor” ifadelerini kullandı.

 

“EĞİTİMCİLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

 

Ziyaretleri için İşletme Müdürü Fatih Demir ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fikriye Gülverin’e teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş de, “Eğitim en önemli konulardan birisidir. Bugün yetiştireceğiniz gençler yarın ülkenin geleceğini belirleyecek. Bu noktada siz eğitimcilere büyük görev düşüyor. Başakşehir Okulları olarak sektördeki varlığınızı kısa sürede ispatladınız. Bu süreci atlattığımızda eğitim çalışmaları ve kültür sanat etkinlikleri ile adından söz ettiren bir Başakşehir Okulları görmeyi diliyoruz” dedi.

 

İRMET’TEN ZİYARET

 

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Tanıtım ve Pazarlama Uzmanı Uğur Gürkan da gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken Gürkan, gazetemiz çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

 

ÇİÇEK GÖNDERDİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çözüm Akademi Okulları, Fizitem, Uğur Okulları, Özel Çerkezköy Kavram Kişisel Gelişim Kursu çiçek göndererek günümüzü kutlarken, Özteks firması ve Pera Villa Pastaneleri de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tatlı ve pasta ile kutladı.

 

Haber / Buse SERİN