Dezenfektan Çeşmesi uygulaması kırsal mahallelere de taşındı

Tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını ile mücadeleyi sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda merkez mahallelerde başlattığı Dezenfektan Çeşmesi uygulamasını k

GÜNDEM 11.01.2021 17:17:00 0
Dezenfektan Çeşmesi uygulaması kırsal mahallelere de taşındı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile geliştirilen proje kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi tarafından üretilen yer ve yüzey dezenfektanları, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde imal edilen ve belirli noktalara yerleştirilen Dezenfektan Çeşmeleri aracılığıyla vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

 

ÜÇ İLÇEYE DEZENFEKTAN DESTEĞİ SAĞLANDI

 

Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri, yaptıkları açıklamada, “Aralık ayında merkez mahallelerde başlayan proje kapsamında nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelere yerleştirilen dezenfektan çeşmeleri ile vatandaşların ev ve iş yerlerinde kullanabilecekleri yer ve yüzey dezenfektanlarına ulaşması mümkün hale gelmişti. Kapsamı genişletilen proje ile Karacakılavuz, Banarlı, Kumbağ ve Barbaros Mahallelerine de dezenfektan çeşmesi yerleştirildi” dedi. Öte yandan, gelen talep üzerine Kapaklı, Hayrabolu ve Marmaraereğlisi ilçelerine de çeşmelerin gönderildiği ve vatandaşların kullanımına sunulduğu ifade edildi.

 

Haber / Buse SERİN