Büyükşehir, 7 ilçede dere temizliği yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sel riskini ve taşkın hasarlarını en aza indirmek ve halk sağlığını korumak amacıyla dere ıslah çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Büyükşehir

GÜNDEM 10.01.2021 18:15:00 0
Büyükşehir, 7 ilçede dere temizliği yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Şarköy, Kapaklı, Süleymanpaşa, Çerkezköy, Çorlu, Saray, Muratlı’da toplam 18 bin 287 metre uzunluğunda dere temizlik çalışması yapıldı.

 

ÇALIŞMALAR 2021’DE DE DEVAM EDECEK

 

2021’de de devam edecek çalışmalarda Süleymanpaşa’nın Karadeniz, 100. Yıl, Hürriyet, Altınova, Barbaros, Kumbağ, Değirmenaltı ve Bahçelievler Mahalleleri İle TESKİ Arıtma Deposu yanında bulunan derelerin temizlik çalışmaları yapılacak.

 

 

“HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konu ile ilgili yaptığı çalışmada, "Çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla dere temizliği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 yılından bu yana dere ıslah çalışmalarında büyük ilerleme kat ettik. Belli bir program dâhilinde bu alandaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN