Cadde, karanlığa mahkum edildi

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Halide Edip Adıvar Caddesi, yanmayan sokak lambaları nedeniyle adeta karanlığa mahkum oldu. Sokak lambalarının yanmaması ve bölgenin karanlık olması nedeniyle Halide

GÜNDEM 6.01.2021 18:30:00 0
Cadde, karanlığa mahkum edildi

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Halide Edip Adıvar Caddesi’nde vatandaşlar yanmayan sokak lambalarından şikayet ederken, cadde kenarında bulunan çardaklar ise adeta alkol alanların meskeni haline geldi.

 

ÇARDAKLARA VE SPOR ALETLERİNE ZARAR VERİLDİ

 

Sokak lambalarının yanmaması ve çardakların alkoliklerin mekanı haline gelmesinin yanı sıra kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bölgedeki çardaklara ve bazı spor aletlerine de zarar verildiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililerden bir an önce bu soruna çözüm bulmalarını istedi.

 

 

“GERİ DÖNÜŞ ALAMADIK”

 

Çerkezköy Belediyesi’ne defalarca bildirmelerine ve WhatsApp İhbar Hattı’na şikayet kaydı oluşturmalarına rağmen belediyeden geri dönüş alamadıklarını kaydeden mahalle sakinleri, “Halide Edip Adıvar Caddesi’nde uzun süredir sokak lambaları yanmıyor. Çardakların da bulunduğu cadde, geceleri zifiri karanlık oluyor. Hem karanlık olması hem de zaman zaman burada alkol alan insanların olması nedeniyle akşamları evimize giderken bu caddeyi kullanmaya korkuyoruz” dedi.

 

IŞIKLANDIRILMASINI İSTEDİLER

 

Bölgenin ışıklandırılmasını ve zarar verilen spor aletleri ile kırılan çardakların tamir edilmesini isteyen mahalle sakinleri, “Bir an önce çözüm bulunmazsa bu bölge iyice alkoliklerin mekanı haline gelecek. Yetkililerin bu soruna bir an önce kesin çözüm bulmaları gerekiyor” dedi.

 

Haber / Buse SERİN