Belediye, sokak hayvanlarını unutmadı

Ergene Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanları için belirli noktalarda mama dağıttı. Belediye Zabıta Müdürlüğ?

GÜNDEM 4.01.2021 17:59:00 0
Belediye, sokak hayvanlarını unutmadı

Ergene'de dışarıda yaşayan minik dostların, vatandaşların sokağa çıkmadığı günlerde ihmal edilmediğini kaydeden belediye ekipleri, “Yiyecek bulmakta zorlanan, kentin sokaklarında yaşayan sevimli dostların tüm yaşamsal ihtiyaçları Ergene Belediyesi tarafından karşılanıyor. Yeni yılda dört günlük sokağa çıkma kısıtlamalarında Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından barınaktan temin edilen mamalar, sokaklardaki sevimli dostları ile buluşturdu” dedi.

 

“SEVİMLİ DOSTLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ergene Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hem çevreye hem de hayvan haklarına saygılı bir belediye olmuştur. Tüm dünya olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde sokakta yaşayan dostlarımızın da beslenme ihtiyacını göz önüne alarak besleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her canlının yaşama hakkına sahip olduğu anlayışını benimseyerek sokaktaki sevimli dostlarımıza destek oluyoruz. İlçemizde bulunan sahipsiz can dostlarımızın sahibi olmaya, onlara sahip çıkmaya devam ediyoruz, bu doğa bu dünya hepimizin" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ