SMA hastası Derin için destek çağrısı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, doğduğu günden bu yana SMA Tip-1 kas hastalığı ile mücadele eden Edirneli Derin bebeği ziyaret ederek, Derin'in ailesinin başlattığı yardım kampanyasına destek

GÜNDEM 31.12.2020 13:07:00 0
SMA hastası Derin için destek çağrısı

Başkan Gürkan, evlatlarının yaşama tutunması için büyük bir mücadele veren ailesinin, Derin'in tedavisi için kampanya başlattığını ifade ederek, “Değerli hemşehrilerim, sevgili Edirneliler;  Derin SMA hastası bebeklerden biri. Ailesi, annesi, babası ve hepimiz Derin’in bir an önce tedavi olup, sağlığına kavuşması için mücadele ediyoruz. Ancak tedavi sadece yurtdışında yapılabiliyor ve 2.2 milyon EURO tedavi bedeli. Bu bağlamda Derin’in ailesinin açtığı yardım kampanyasına hepinizin bağışlarını istiyoruz. Ekonomik durumunuz neye el veriyorsa, gönlünüzden ne geçiyorsa, Derin’i hep beraber yaşatmalıyız. Bunun için destekleriniz, katkılarınız, yardım kampanyasına yapacağınız her destek, her bağış Derin için çok önemli” dedi.

 

“EL ELE VERİP DERİN’İ YAŞATALIM”

 

Edirnelilerin, Derin’in yaşama tutunması için, tedavi olabilmesi için gereken bütün desteği sağlayacaklarına inandığını söyleyen Gürkan, “Derin kızımızı, Derin evladımızı birlikte yaşatacağız. O da bütün sağlıklı çocuklar gibi gülecek, oynayacak ve mutlu bir yaşamı olacak. Size güveniyoruz. Derin’in ailesinin izinli bir şekilde açmış olduğu hesap numarasına lütfen bağışlarınızı yapınız. El ele verip Derin’i yaşatalım” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ