Sokakta kalan kardeşlere ev müjdesi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturdukları evin satılması nedeniyle eşyaları ile birlikte sokakta kalan ve Edirne Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından da ge

GÜNDEM 28.12.2020 16:02:00 0
Sokakta kalan kardeşlere ev müjdesi

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bedelsiz olarak oturdukları ev satılınca eşyaları ile birlikte sokakta kalan Hasan, Ferdi ve Tarık Ürkütmen kardeşler, Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından bir otel yerleştirilmişti.

 

“3 KARDEŞ İÇİN KONUT YAPACAĞIZ”

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3 erkek kardeş için belediye tarafından ev yapılacağını belirterek “Gürkan, “3 erkek kardeş bedelsiz olarak, oturdukları ev satışa çıkınca eşyaları ile birlikte sokakta kalmıştı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı kendilerini bir otele yerleştirmişti. Dün kendileri ile görüştüm. Belediye evlerinde 75 metrekarelik bir arazimiz boş. Oraya onlar için bir konut yapacağız. Biz belediye olarak konutu yapacağız, Edirne Valiliği de konutun donanımını yapacak. Böylece yine imece usulü bu 3 vatandaşımıza başlarını sokabilecekleri bir evi sağlamış olacağız” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA