Albayrak: Herkes üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeli​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tüm dünyayı

GÜNDEM 22.12.2020 15:12:00 0
Albayrak: Herkes üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeli​​​​​​​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması yaptı.

 

ŞEHİR ESTETİĞİ GÜÇLENDİRİLİYOR

 

Ekipler, dezenfeksiyon uygulamalarının yanı sıra şehir estetiğini güçlendirmek için kentin muhtelif yerlerinde çiçek ekimi de yapıyor. Parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlıklarda ve mesire yerlerinde uzayan çimleri biçen, yeşil alanları yaban otlarından arındıran, çöpleri toplayan, bozulan kaldırımları tamir eden ve şehir mobilyalarını onaran ekipler, süs havuzlarını da bakımdan geçiriyor.

 

“SALGINDAN KORUNMANIN YOLU KURALLARA UYMAKTAN GEÇİYOR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgına karşı çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Tüm dünyayı olumsuz anlamda etkileyen bu hastalıkla mücadelede herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Ekiplerimiz salgının başından bu yana, sürekli olarak il genelinde denetim ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu salgından korunmanın yolu sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımızdan, alınan tedbir kararlarına hassasiyetle uymalarını rica ediyor, herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ