Belediye, 2020'de 193 metruk binayı yıktı​​​​​​​

Tehlike yaratan metruk binaların yıkımına ilçe genelinde devam eden Süleymanpaşa Belediyesi, 2020 yılı Ocak ayından bu yana merkez ve kırsal mahallelerde toplam 193 metruk binayı yıktı.

GÜNDEM 22.12.2020 11:13:00 0
Belediye, 2020

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan metruk, yıkılmaya yüz tutmuş, çevre ve insan sağlığı için risk taşıyan binalar ile terk edilmiş ve uyuşturucu madde satışı, fuhuş gibi uygunsuz amaçlarla kullanılan binaların, belirli bir takvim uyarınca tek tek yıkılarak temizlendiği belirtildi.

 

 

“VATANDAŞLAR İHBARDA BULUNABİLİR”

 

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında, 2020 yılı Ocak ayından bu yana merkez ve kırsal mahallelerde toplam 193 metruk binanın yıkıldığı belirtilen açıklamada, “Vatandaşlardan gelen şikâyetler ve metruk binaların oluşturduğu risk dikkate alınarak yıkımlar yapıldı. Yıkımların ardından alan temizlenerek sorun yaratacak unsurlar ortadan kaldırıldı. Vatandaşlar, çevrelerinde risk oluşturan ya da uygunsuz kullanıldığından şüphelendikleri binaları, 0 282 259 529 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunabilirler” denildi.

 

Haber / Ruşa ELMA