Belediye, artan su ihtiyacını gidermek için harekete geçti

Lüleburgaz Belediyesi, kentin artan su ihtiyacı doğrultusunda açacağı 3 yeni derin içme suyu kuyusu için ilk adımı attı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Aralık saat 11.00'de "3 adet içme

GÜNDEM 20.12.2020 14:45:00 0
Belediye, artan su ihtiyacını gidermek için harekete geçti

Lüleburgaz Belediyesi, artan nüfusa bağlı olarak ihtiyaç duyulan suyu temin etmek ve kentin bazı bölgelerinde su şebekesinden kaynaklı su kesintilerini gidermek için harekete geçti. 

 

“SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞMUŞ OLACAK”

 

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklama, “Kente 3 adet yeni su kuyusu kazandırmak için çalışma başlatan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz, 22 Aralık saat 11.00’de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda açık ihaleye çıkacak. Küresel iklim değişikliğinin yanı sıra artan nüfusa bağlı olarak her geçen gün önemi bir kez daha anlaşılan su için harekete geçen Belediyemiz, Lüleburgaz sınırları içerisinde Edirne Bayırı Mevkii ve Güneş Mahallesi 1. Bölge Mevkii’nde toplam 3 adet yeni derin su kuyusu açacak. Su kuyuları yer tesliminin yapılmasının ardından 60 iş günü içinde bitirilecek. Yapılacak bu çalışmalarla birlikte Lüleburgaz’da yaşanan su sorunu çözüme kavuşmuş olacak” denildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ