"Güzel sokaklar için çalışmalarımızı aşkla sürdürüyoruz"

Kapaklı genelinde devam eden çalışmaları inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Çetin, "Daha güvenli yaya ulaşım?

GÜNDEM 20.12.2020 13:59:00 0

Belediye Başkanı Mustafa Çetin; termal su sondaj yeri zemin düzenleme, Pınarça Mahallesi parke taş yol yapımı, Kapaklı Anadolu Lisesi bahçesine halı saha yapımı ve son olarak Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak’ta sürdürülen yaya kaldırımı yapım çalışmalarını inceledi.

 

“EKONOMİK VE SOSYAL ANLAMDA ÖNEMLİ BİR KATKI”

 

İncelemelerine Pınarça Mahallesi’nde devam eden termal su sondaj yeri zemin düzenleme çalışmaları ile başlayan Başkan Çetin, “Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ile imzaladığımız protokolün ardından ekiplerimiz tarafından sürdürülen sondaj yeri zemin düzenleme çalışmalarını inceledik. İnşallah söz konusu alanda kaliteli, debisi yüksek, sıcaklığı yüksek bir suya erişir, termal su ile ilçemize ve bölgemize hem ekonomik hem de sosyal anlamda önemli bir katkıyı kazandırmış oluruz” ifadelerini kullandı.

 

 

“KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURMALARINI AMAÇLIYORUZ”

 

Daha sonra, Pınarça Mahallesi’nde sürdürülen parke taş yol yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Çetin, “Çalışmalarımız ile sokaklarımız daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşuyor” şeklinde konuştu. Pınarça Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından Kapaklı Anadolu Lisesi bahçesinde devam eden halı saha yapım çalışmalarını da inceleyerek, ekiplerden bilgi alan Başkan Çetin, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bireyler yetiştirilmesi için sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda halı saha ve basketbol sahaları yapım çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM EMEKÇİLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”

 

Başkan Çetin, incelemelerini Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak’ta sonlandırdı. Aşıklar Sokak’ta devam eden yaya kaldırımı çalışmalarını inceleyerek, sokak sakinleriyle selamlaşan Mustafa Çetin, “Daha güvenli yaya ulaşımı ve güzel sokaklar için çalışmalarımızı aşkla sürdürüyoruz. İncelememiz sırasında sokak sakinlerimizle de selamlaşarak, fikirlerini aldık. Soğuk hava koşullarına rağmen fedakarca çalışan tüm emekçilerimize kolaylıklar diliyorum. Her şey daha güzel bir Kapaklı için” diye konuştu. 

 

Haber / Yener AKBABA