Sokak kısıtlamasında şantiyelerde çalışmalar sürdü ​​​​​​​

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında 12 şantiyede çalışmalarını sürdürdü. Veterinerlik İşleri Müdürlüğü i

GÜNDEM 20.12.2020 13:53:00 0
Sokak kısıtlamasında şantiyelerde çalışmalar sürdü ​​​​​​​

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çalışmaların devam ettiği şantiyeleri gezerek, Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç’tan çalışmalar hakkında bilgi. Fen İşleri Müdürü Kılıç, Şehit Polis Okan Koç Caddesi’nde bisiklet yolu çizim çalışmalarında sona gelindiği, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesinde temel, perde, kolon yapım ve Keşan Gençlik Merkezi bahçe duvarında gerçekleştirilen duvar boyama çalışmasının sürdüğünü kaydetti.

 

HIDIRAĞA SOKAK’TA YOL VE KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Zati Yörüker Caddesi üzerinde yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini de aktaran Erdi Kılıç, çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağını, Hıdırağa Sokak’ta yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kılıç, Namık Kemal Caddesi, Ahmet Gücüyener Caddesi ve Muhammer Aksoy Caddesi kesişiminde gerçekleştirilen meydan düzenlemesinde sona gelindiğini ifade etti.

 

“VATANDAŞIMIZ EVİNDEYKEN 400 PERSONELİMİZ İLE SAHADAYIZ”

 

Zati Yörüker Caddesi’nde yapılan yol ve kaldırım yapım çalışmalarını incelediği esnada açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Vatandaşımız evindeyken, sokaklarımızın ve caddelerimizin boş olduğu esnada, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyoruz. Kış mevsiminde olmamıza rağmen durmadan, yılmadan, canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Geçmiş dönem Belediye Başkanımız Zati Yörüker’in isminin yaşadığı caddemizi modern ve daha kullanışlı hale getiriyoruz. Çalışmalara Keşan Halk Ekmek Fırını Önünden başladık. Şu anda Hacı Mümine Özkaya Camii önüne geldik. Caddemizin yaklaşık 1 kilometrelik bölümünü yaptık. Burası ana arter niteliğinde cadde. Yolumuz çok da geniş. Buralar çamur içerisindeydi. Bugün 12 noktada çalışıyoruz. Vatandaşımız evindeyken 400 personelimiz ile sahadayız. Stadyumdan tutun da yollara kadar Keşan için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Koronavirüs salgının konusunda da olumlu bir gidişatın olduğunu ve Keşan’da vaka sayılarında düşüşün sürdüğünü belirten Mustafa Helvacıoğlu, tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Ruşa ELMA