Ata: Mama dağıtımını yoğunlaştırıyoruz

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin soğuk ve yağmurlu havaların etkisini göstermesiyle birlikte ilçenin birçok noktasında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayva

GÜNDEM 16.12.2020 14:47:00 0
Ata: Mama dağıtımını yoğunlaştırıyoruz

Etkisini artıran soğuk hava ve restoranların paket servise dönmesiyle birlikte, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri ekipleri ulaşımın zor olduğu bölgeler dahil olmak üzere ilçe genelinde sokak hayvanları için kuru mama dağıttı.

 

“HAYVAN DOSTU BİR BELEDİYEYİZ”

 

Kuru mama dağıtımının ekipler tarafından yıl boyunca düzenli olarak yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak hayvan dostu bir belediyeyiz. Kışın yağmur ve karın, yaz aylarında da kavurucu sıcakların başladığı andan itibaren ekiplerimiz, yiyecek bulmakta zorlanan hayvan dostlarımıza yönelik çalışmalarına hız veriyor. Özellikle ulaşımın zor olduğu hayvanların yiyecek bulmaya zorlandığı alanlarda mama dağıtımını yoğunlaştırıyoruz” dedi.

 

“DUYARLI DAVRANMALIYIZ”

 

Ata, sözlerini şöyle tamamladı: “Pandemi sürecinde olduğumuz, restoranlarında sadece paket servis yaptığı bu süreçte hayvan dostlarımıza karşı daha duyarlı davranmalıyız. Bu soğuk ve zor günlerde elini vicdanına koyup sokak hayvanlarına bi kap su bir kap yemek koyarak bizlere destek olan tüm Marmaraereğlisi halkına da teşekkür ediyorum. Sadık dostlarımız için mama dağıtımlarımız düzenli aralıklarla devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA