Yenilenen üst geçitler hizmete sunuldu

Süleymanpaşa'nın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 4 adet üst geçit, yapılan çalışmalar sonucunda yenilenerek hizmete açıldı.

GÜNDEM 16.12.2020 14:42:00 0
Yenilenen üst geçitler hizmete sunuldu

Bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, üst geçitlerde uyguladığı revizyon çalışmaları kapsamında mevcut üstgeçit ve merdivenlerde olumsuz hava şartları ve yaşanan insan trafiğinden dolayı zamanla meydana gelen zemin bozulmaları ve çürümelerin yol açtığı kötü görüntüler, rehabilite edilerek yenilendi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZA TİTİZLİKLE DEVAM EDİYORUZ”

 

Demir aksamlar da tamamen boyanırken, eski ve paslanmış malzemeler yenileri ile değiştirildi ve üst geçitlerin üstü polikarbon malzeme ile kapatılarak modern hale getirildi. Atatürk Bulvarı üzerindeki üst geçitleri yenileyerek hizmete sunduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sürdürülebilir yenileme ve rehabilitasyon işlemleriyle, yaya üst geçitlerinin eski görüntüsünden kurtararak daha modern bir hal almasını sağladık. Çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren ekiplerimiz, üst geçitleri, hem güvenle kullanılan hem de gözlere hitap eden mekanlar haline getirdi. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Halkımıza daha kaliteli hizmet verme adına çalışmalarımıza aynı titizlik ve ciddiyetle devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA