Çorlu Kuzey Yolu Projesi değerlendirildi

Çorlu'nun trafiğinin rahatlatılması amacıyla hayata geçirilmesi planlanan `Çorlu Kuzey Yolu' projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkan

GÜNDEM 16.12.2020 14:39:00 0
Çorlu Kuzey Yolu Projesi değerlendirildi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Çorlu Belediyesi yöneticileri katıldı.

 

DOĞUDAN BATIYA ULAŞIM SAĞLANACAK

 

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çorlu’nun kuzeyinde, doğudan batıya ulaşım sağlanmış olacak. Proje kapsamında 1 Kasım Caddesi'nden Dumlupınar Caddesi'ne, daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil ve ardından Fatih Caddesi'ne bağlantı yapılacak ve Çorlu ilçesine alternatif bir yol kazandırılacak.

 

ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu `Kuzey Yolu' projesi için çalışmaların sürdüğünü belirten "Çorlu İlçesi'nin trafik yoğunluğunu azaltacak, vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacak ve şehir içi trafiğine alternatif bir yol kazandıracak Kuzey Yolu projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanımız ve diğer yetkililer ile birlikte oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Halkımızın rahat ve güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için bu alandaki hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN