Pazarda HES kodu denetimi

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri kurulmaya başlanan Çerkezköy Halk Pazarı'nda HES kodu uygulaması devam ediyor.

GÜNDEM 15.12.2020 16:24:00 0
Pazarda HES kodu denetimi

 

Bugün kurulan Çerkezköy Halk Pazarı girişinde Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından HES Kodu uygulamasına devam edildiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kapalı Pazar Yeri’ne gelen esnaf ve tüm vatandaşlara yönelik İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda HES Kodu uygulamasının devam ettiğini belirtti.

 

MASKE, MESAFE VE HİJYEN DENETİMLERİ DE DEVAM EDİYOR

 

HES kodu olmayan vatandaşların ve esnafların Kapalı Pazar Yeri’ne alınmadığını belirten Başkan Akay, HES kodu olmayan vatandaşlara, ekiplerin HES kodu almada yardımcı olduğunu söyledi. Pazar Yeri’nde maske, mesafe ve hijyen denetimlerinin de devam ettiğini kaydeden Akay, “İnşallah bu zor ve sıkıntılı günleri atlatarak, sağlıklı yarınlara kavuşacağız” diyerek pandemi ile mücadele sürecinde vatandaşlardan daha hassas, dikkatli olmalarını, maske, mesafe ve hijyen kurullarına sıkı sıkıya uymalarını istedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ