Tekirdağ'da vaka sayısı yüzde 20 düştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Denizli il sağlık müdürleriyle toplantı yaptı. Günlük vaka sayılarının Tekirdağ'da yüzde 20, Gaziantep'te yüzde 35, ?

GÜNDEM 11.12.2020 15:11:00 0
Tekirdağ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tekirdağ, Gaziantep, Şanlıurfa ve Denizli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla ayrı ayrı yaptığı toplantılarda bu illerin son durumunu değerlendirdi. Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, bu 4 ilde günlük vaka sayısının düştüğünü ifade etti.

 

TEKİRDAĞ’DA YÜZDE 20 DÜŞTÜ

 

Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ, Denizli Valileri, İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanlarıyla online görüşerek durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Bakan Koca, günlük vaka sayılarındaki düşüş oranlarını da açıklayarak “Tekirdağ’da günlük vaka sayısı yüzde 20, Gaziantep’te yüzde 35, Şanlıurfa’da yüzde 30, Denizli’de yüzde 25 oranında düştü” dedi.

 

“YOĞUN BAKIMLARDA YÜKÜMÜZ DEVAM EDİYOR”

 

Filyasyon ekiplerinin sahada yoğun takip yaptığını dile getiren Bakan Koca, “Hastane ve yoğun bakımlarda yükümüz henüz devam ediyor. Yerel ilave tedbirleri daha hızlı ve daha kararlı uyguladıkça daha olumlu sonuç almamamız mümkün değil. Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU