Başkan Akay, devam eden asfalt çalışmalarını inceledi

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde sıcak asfalt yol yapım çalışmaları sürüyor. Devam eden çalışmaları inceleyen Belediye B

GÜNDEM 10.12.2020 17:34:00 0
Başkan Akay, devam eden asfalt çalışmalarını inceledi

 

 

Çerkezköy genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarının sürerken, ekiplerimiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol yapımı da devam ediyor.

 

“İHTİYAÇ DUYULAN CADDE VE SOKAKLARDA DEVAM EDECEK”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Kaplan Sokak, Sevgi Sokak ve Turnacılar Sokak’ta sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kaplan Sokak’ta bin 450 metrekare asfaltlama yapan ekiplerimiz, Sevgi Sokak’ta 200 metrekare, Turnacılar Sokak’ta da bin metrekare olmak üzere toplam 2 bin 650 metrekare yol daha sıcak asfalt ile kaplanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan da Tarım Sokak’ta kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarımızda devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN