"Çorlu'da çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor"

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Çorlu'da devam eden çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, teknik personelden çalışmaların son durumu ile ilg

GÜNDEM 9.12.2020 12:01:00 0

Başkan Kadir Albayrak'a Çorlu'daki incelemelerinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral da eşlik etti.

 

“KISA SÜREDE TAMAMLAMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

 

Çorlu’da çalışmaların t,m hızıyla sürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, “Orion Kavşağı, Omurtak Caddesi, İsmet Paşa Bulvarı, Kuzey yolu ve 1 Kasım Bulvarı, Cemal Gürsel Bulvarı ve Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tekirdağ il genelinde 11 ilçemizde olduğu gibi Çorlu'da da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçemize hem güzel bir görünüm kazandırmak hem de vatandaşlarımıza rahat ve konforlu bir ulaşım ağı temin etmek için cadde ve bulvarlarda sürdürdüğümüz çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlama gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızın Çorlulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA