İyilik paketleri köy çocuklarına ulaştırılacak

Tekirdağ'da İYİ Parti üyesi kadınlar, Hakkarili dar gelirli ailelerin çocuklar için atkı, bere ve eldiven örüyor. Evlerinde ve parti binasına gelerek örgü ören kadınların yaptığı el emeği ürÃ

GÜNDEM 8.12.2020 17:07:00 0
İyilik paketleri köy çocuklarına ulaştırılacak

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde, "En batıdan en Doğu’ya İYİ’lik köprüsü, Hakkari’nin minik kalpleri üşümesin" kampanyası başlatıldı.

 

“ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN”

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Sosyal Politikalar Başkanı Büşra Atalay, kampanyayla ilgili verdiği bilgide, "Kış geldi, havalar da hızla soğuyor. Kış aylarında en korumasız olanlar çocuklarımızdır. Bu nedenle İYİ Parti ailesi olarak imkanı olmayan çocuklarımıza yönelik atkı bere örme kampanyası başlattık. Bizler sıcak evlerimizde oturuyorken, üşüyen çocukları görmek bizlerin yüreğini dondurmaktadır. İYİ Partili üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda binlerce atlı eldiven bere ördüler. Bununla da yetinmeyen arkadaşlarımız kendi aralarında topladığı paralarla kışlık kıyafet aldılar” ifadelerini kullandı.

 

“İYİLİK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Paketlerin uğurlama töreninde konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da, “Başta Büşra Atalay hanımefendi olmak üzere partimizin iyi kalpli üyelerini tebrik ediyorum. İyilik projelerimiz devam edecek. Hakkari il başkanlığımız paketlerin dağıtımını gerçekleştirecek” dedi.

 

Haber / Buse SERİN