Belediyeden çocuklara hijyen, boyama ve yapboz setleri

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan hijyen paketi ile eğitici boyama kitapları ve yapboz setleri, ilçe genelindeki tüm ilkokullar ve anaokullarında eğitim gören çocuklara ulaştırılmak üzere Süle

GÜNDEM 30.11.2020 12:16:00 0
Belediyeden çocuklara hijyen, boyama ve yapboz setleri

 

Süleymanpaşa’da eğitim gören binlerce çocuğun koronavirüsü salgınından korunabilmesi, maske kullanma ve hijyen alışkanlığı kazanabilmesi amacıyla hazırlanan ve üzerinde gülümseyen yüz görseli bulunan 3 adet maske, kolonya, dezenfektandan oluşan hijyen setleri, okulların salgın nedeniyle kapatılmasından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırıldı.

 

BAŞKAN YÜKSEL TESLİM ETTİ

 

İçerisinde deprem, ilkyardım, trafik ve hijyen eğitimi temalı boyama kitapları ile Rumeli İskelesi yapbozunun bulunduğu eğitim setleri de öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ile birlikte, belediye bünyesinde üretilerek özel ambalajla paketlenen hijyen setleri ile eğitici boyama kitabı setlerini Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla’yı makamında ziyaret ederek teslim etti. Yüksel, ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile önümüzdeki süreçte işbirliği ile gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

 

“İSTEYEN VELİLER OKULLARDAN ALABİLİR”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen setlerin okullara dağıtılacağını, dileyen velilerin okullardan teslim alabileceklerini belirterek, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, ilçemiz genelindeki tüm ilkokullar ve okul öncesi eğitim kurumlarında öğrenim gören çocuklarımıza vermek üzere kendi bünyemizde hazırladığımız maske, kolonya ve dezenfektandan oluşan hijyen setleri ile deprem, ilkyardım, trafik ve temizlik konulu boyama kitaplarımız ve Rumeli İskelesi yapbozundan oluşan paketlerimizi, okulların tatil olması nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Velilerimiz çocuklarımız için hazırlanmış hijyen setlerini okullarından alabilir” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE