Kapaklı Meclisi çarşamba günü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Olağan toplantısı 2 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'da Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Kapaklı Atatürk KültÃ

GÜNDEM 30.11.2020 09:50:00 0
Kapaklı Meclisi çarşamba günü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan Toplantısını yapma üzere 2 Aralık Çarşamba günü toplanacak. Kapaklın Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak olan toplantı saat 14.00’da başlayacak.

 

EK BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK

 

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından toplantının ilk gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 144 ada 14 parselde bulunan 27,15 metrekarelik Belediye Hissesinin hissedarına satılması konulu yazı görüşülecek. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan; Emlak İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğinin 37. Maddesine istinaden Ek Bütçe yapılması konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliği konulu yazı görüşülecek.

 

 

 

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak 2 adet mühendisin aylık çalışma ücretlerinin belirlenmesi konulu yazısının görüşülmesi ile devam edecek. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi, 209 ada 3 numaralı parselin doğusunda kalan tapudaki tescilsiz alanın, Kapaklı Belediyesi tarafından park (yeşil alan) olarak düzenlemek üzere kullanım hakkının Kapaklı Belediyesi’ne verilmesi, Kapaklı Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında protokol yapılması konulu yazının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hibe edilecek araç için yetkilendirme konulu yazı görüşülecek.

 

 

PARKA İSİM VERİLMESİ KONUSU GÖRÜŞÜLECEK

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Teşkilat Yapısı, Görev yetki ve sorumluluk ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliği konulu yazının görüşülmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan Temizlik işleri Müdürlüğüne bütçe tertibi açılması ve bu tertibe ödenek aktarılması konulu yazı görüşülecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sunulan park alanına isim verilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından toplantı sona erecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU