Ergene'de yol çalışmaları sürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmaları devam ediyor. Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, "Belediye ekiplerimiz ilçenin tüm m

GÜNDEM 26.11.2020 18:18:00 0
Ergene

 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında alınan önlemleri uygulayarak hayata geçiren Ergene Belediyesi ekipleri, rutin belediyecilik faaliyetlerini de sürdürüyor.

 

 

KAZIM KARABEKİR VE AYTEPE CADDELERİNE BETON YOL YAPILACAK

Çeşitli mahallelerinde çalışma yapan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sağlık Mahallesi Katip Çelebi Sokak üzerinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi ile Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi’nde ise beton yol serimi öncesi hazırlık yapan ekipler hazırlıkların tamamlanmasının ardından Kazım Karabekir ve Aytepe Caddelerine beton yol yapacaklar.

 

 

BOZULAN YOLLARDA ONARIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “Belediye ekiplerimiz ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yakın zamanda hava şartları da elverdiği ölçüde Yeşiltepe Mahallesi ile Marmaracık Mahallesi’nde beton yol serimi yapacağız. Ekiplerimiz yeni yol açma ve yeni yol yapmanın yanında hava şartları başta olmak üzere çeşitli nedenlerle bozulan ve deforme olan yollarda onarım çalışması da yapıyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ