Yüksel, taburcu oldu

Bir süredir İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde koronavirüs tedavisi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, taburcu oldu.

GÜNDEM 20.11.2020 16:03:00 0
Yüksel, taburcu oldu

Geçtiğimiz ay koronavirüse salgınına yakalanan, sağlık durumunun kötüleşmesiyle tedavi gördüğü Çorlu Devlet Hastanesi’nden İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tedavisinin tamamlanmasının ardından dün taburcu oldu.

 

“EVDE İSTİRAHAT EDECEĞİM”

 

Taburcu olduğu haberini sosyal medya hesabından duyuran Başkan Yüksel, şu ifadeleri kullandı: “Bir süredir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sürdürülen korona virüs tedavim Allah’ın izni, sevenlerimin duaları ve doktorlarımız ile sağlık çalışanlarımızın çabalarıyla tamamlandı. Bugünden itibaren hastaneden ayrılıyorum. İstirahatıma bir süre daha evimde devam edeceğim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin tüm personeline, dualarını ve iyi dileklerini eksik etmeyen Ergene halkıma sonsuz teşekkür ediyor, en kısa sürede yeniden aranızda olmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” 

 

Haber / Buse SERİN