Karakaya, Kırklareli'nde ziyaretlerde bulundu

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, 1 Ekim itibariyle Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şubesi'nin sorumluluğuna geçen, Kırklareli merkez ve ilçelerinde yayın yapan, resm

GÜNDEM 20.11.2020 10:06:00 0
Karakaya, Kırklareli

Ziyaretlerine Babaeski’den başlayan BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, iki gün boyunca sürdürdüğü ziyaretlerini Lüleburgaz’da sonlandırdı. Ziyaretlerinde gazete imtiyaz sahipleri ve çalışanları ile bir araya gelen Karakaya, görüş alışverişinde bulundu.

 

BABAESKİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Babaeski’de yayın yapan Babaeski Söz ve Babaeski Gündem gazetelerinin ziyareti ve gazete çalışanlarıyla yapılan genel değerlendirmenin ardından ilçedeki reklam yayınlama hakkı olan Trakya Gelişim gazetesini de ziyaret eden BİK Tekirdağ Müdürü Sabri Karakaya, son olarak Babaeski Belediyesi’ne giderek Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın-Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileriyle görüştü.

 

BABAESKİ ZİYARETİNİN ARDINDAN KIRKLARELİ’NE GEÇTİ

 

Babaeski ziyaretinin ardından Kırklareli il merkezine geçen Karakaya, 1 Ekim 2020 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu aracılığıyla Kırklareli’ndeki ilk resmi ilanı veren kurum olan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersoy Canbek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karakaya, ziyaretin ardından Trakya’da Yeşilyurt, Kırklareli Alternatif, Sınırkent ve Kırklareli gazetelerini ziyaret etti. Sabri Karakaya, daha sonra Demirköy ilçesindeki Demirköy İğneada Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

VİZE KAYMAKAMI TUNCER’İ ZİYARET ETTİ

 

Vize’de de ziyaretlerde bulunan BİK Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, Vize Haber Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer’i makamında ziyaret etti. Vize’den sonra Pınarhisar’a geçen Karakaya, burada da Pınarhisar Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

 

 

KİTAP SETLERİ HEDİYE EDİLDİ

 

Kırklareli il merkezi ve ilçelerindeki gazetelere yaptığı ziyaretleri Lüleburgaz’da sonlandıran Karakaya, sırasıyla Görünüm, Hürfikir ve Trakya Takip gazetelerinin imtiyaz sahipleri ve çalışanları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde gazetelere Basın İlan Kurumu’nun prestij yayınlarından olan ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın talimatıyla bastırılan Dr. Mehmet Gedizli’ye ait “Söyleyebilmek, Okuyabilmek, Yazabilmek, Türkçede Karşıt Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçede Benzer Anlamlı Kelimeler, Türkçenin Fiiller Sözlüğü, Türkçede Öbek İsimler Sözlüğü, Türkçenin İsimler Sözlüğü” isimli kitap setleri hediye edildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE