Şehrin iki yakası birbirine bağlanacak

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçenin bir bölümünü boydan boya ikiye bölen dereler üzerinde 3 menfez inşa ediyor. Üç mahalleyi birbirine bağlayacak üç yeni yol ile şehrin iki yakasının birbirine bağlanac

GÜNDEM 18.11.2020 13:20:00 0
Şehrin iki yakası birbirine bağlanacak

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in talimatıyla başlatılan çalışma ile menfezler Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri ile Namık Kemal Mahallesi’nin içinden geçerek mahalleleri bölen derelerin üzerine inşa edilecek.

 

“DOĞAL AKIŞ SAĞLANMIŞ OLACAK”

 

Yüksel, “Hürriyet Mahallesi Kar Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Güneş Evler Sokak ve Bahçelievler Mahallesi TOKİ bölgesinden geçerek TOKİ ve Namık Kemal Üniversitesi arasından geçen derenin üzerine bu noktalarda yapılacak olan menfezlerle hem şehrin trafik sorunu hafifleyecek hem de ulaşımda doğal akış sağlanmış olacak” dedi.

 

“KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK”

 

Menfezlerdeki çalışmaları geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ve Süleymanpaşa Belediye Meclisi Üyesi Muhammet Polat ile birlikte inceleyerek bilgi alan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’mızın derelerle bölünmüş noktalarında başlattığımız menfez çalışmalarını, AK Parti geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekilimiz Metin Akgün ve Meclis Üyemiz Muhammet Polat ile birlikte inceledik. Hürriyet Mahallesi Kar Sokak ile Namık Kemal Mahallemizi birbirine bağlayacağımız, TOKİ Konutları ile Namık Kemal Üniversitesi hattında devam eden çalışmaları yerinde değerlendirerek bilgi aldık. Allah’ın izniyle kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Derelerimizin üzerinde yapımına devam ettiğimiz menfez çalışmalarıyla, hem mahalleleri, hem gönülleri birbirine bağlıyoruz. Şimdiden Süleymanpaşa’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA