Albayrak: Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz

Malkara'da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler

GÜNDEM 17.11.2020 14:31:00 0
Albayrak: Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'ün de yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.

 

“MAHALLE MUHTARLARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

 

Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerini de dinleyen Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Kentimizin hizmet ihtiyacının doğru belirlenmesi noktasında muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz. Bizler şehrimiz ve vatandaşlarımız için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz" İfadelerini kullandı. Albayrak, Malkara mesaisi çerçevesinde Malkara’da pazartesi günleri kurulan semt pazarını da ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, görüş ve önerileri dinledi.

 

51 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Albayrak, Malkara’ya bağlı Hemit, Kürtüllü, Yılanlı, Pirinççeşme, Bayramtepe, Davuteli, Dolu, Doğanköy, Mestanlar, Şahin, Bağpınar, Çınaraltı, Güneşli, Tekkeköy, Demircili, Kozyörük, Karacagür, Sarıyer, Yörücek, Kiremitlik, Batkın, İbrice, Sarnıç, Hacısungur, Gönence, İshakça, Karaiğdemir, Evrenbey, Vakıfiğdemir, Deliller, Ballısüle, Sırtbey, Müstecep, Alaybey, Çavuşköy, Kuyucu, Küçükhıdır, Ahievren ve Kavakçeşme, İbribey, Karamurat, Yenice, Yörük, Kermeyan, Develi, Kalaycı, Esendik, Emirali, Aksakal, Ballı ve Çınarlıdere mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

Haber / Buse SERİN