Otomobil, U dönüşü yapan TIR'a çarptı

Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar 2. Işıklı kavşakta bir otomobilin, ışıklardan U dönüşü yapmaya çalışan TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM 17.11.2020 13:42:00 0
Otomobil, U dönüşü yapan TIR


 

İddiaya göre Çorlu yolundan Çerkezköy’e seyir halinde olan 41 AZ 411 plakalı otomobil, Kızılpınar 2. Işıklı Kavşakta, U dönüşü yapmaya çalışan Kolev Petko’un kullandığı PB 7123 EB Bulgaristan plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, kazada otomobil sürücüsü ve aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

 

 

SÜRÜCÜ ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTI

 

Araç içerisinde sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan otomobil sürücüsüne ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılardan 2’si Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer 2 yaralı da özel hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

BU KAÇINCI KAZA?

 

Aynı yerde bugün sabah saatlerinde de bir minibüs kaza yapmıştı. Daha önce defalarca gündeme getirilen Kızılpınar Kavşağı'nda gerekli düzenlemelerin yapılmaması nedeniyle sık sık trafik kazaları meydana geliyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU