Mehmet Gemici Caddesi'nde asfalt serimi başladı

Keşan'a bağlı Yeni Mahalle'de bulunan Mehmet Gemici Caddesi'nde bir süredir devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında asfalt serim işlemine başlandı. Belediye Başkanı Mu

GÜNDEM 4.11.2020 13:44:00 0
Mehmet Gemici Caddesi

Mehmet Gemici Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çalışmalar ile ilgili olrak Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç’tan bilgi aldı.

 

“ÇOK İTİNALI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

 

Kasım ayının ilk haftasına Mehmet Gemici Caddesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları ile başladıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “11 metre genişliğinde olan caddemizin alt yapısını bitirdik şimdi üst yapı konusunda çok hızlı bir ilerleme kaydediyoruz. Hava sıcaklıkları asfalt dökmeye müsait. 10 derecenin üzerinde asfalt dökebiliyoruz. Şu anda en bozuk yollarımızdan birini yapıyoruz. Keşanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Beş gün boyunca bu mahallemizdeyiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da bütün hemşehrilerimizden özür dileriz. Caddemiz Yeni Mahalle’ye yakışan bir cadde olacak. Çok itinalı bir şekilde çalışıyoruz ve herkes memnun kalacak. Asfaltımızı 8 santimetre kalınlığında atıyoruz. Zeminin durumuna göre 10 ile 15 santimetre arasında değişen bir alt yapı oluşturuldu. 2 bin 200 metrelik yolumuzu asfalt çalışmalarımız ile sonuçlandırıyoruz” dedi. Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; “Şehit Polis Okan Koç Caddesi, Millet Caddesi, Mehmet Gemici Caddesi ve sonrada 29 Ekim Cumhuriyet Caddesi’ne döneceğiz. Böylelikle bu sezonluk asfalt işini neticelendireceğiz. Tüm hemşehrilerimize çalışmalarımızı takip ettikleri için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum”

 

Haber / Yakup KARATEPE