Albayrak, deprem bölgesini ziyaret etti

Cuma günü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından dün İzmir'e giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, deprem

GÜNDEM 3.11.2020 16:14:00 0
Albayrak, deprem bölgesini ziyaret etti

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve İzmir halkına geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere deprem bölgesine gitti.

 

YIKILAN BİNALARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Depremden zarar gören vatandaşlara yardımcı olmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydeden Kadir Albayrak, "İzmir'in Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan Barış Apartmanı ve Ayda bebeğin sağ olarak kurtulduğu Rıza Bey Apartmanı'nın bulunduğu bölgede Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile birlikte incelemelerde bulunduk. Enkaz kaldırma çalışmaları sırasında ufak bir kaza geçirerek yaralanan İtfaiye personelimiz İlyas Turgut'a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

 

SOYER İLE GÖRÜŞTÜ

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de görüşen Başkan Albayrak, “Olağanüstü ve yoğun şartlar altında çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i deprem bölgesinde bulunan çalışma ofisinde ziyaret ederek kendisinden, bölgedeki son durum hakkında bilgiler alıp geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu, yardım ve destek konusunda her zaman hazır olduğumuzu bildirdik. Biz birlikte güçlüyüz, her zaman birbirimize desteğe hazırız. Ülkemizin dört bir yanından deprem bölgesine gelerek arama kurtarma faaliyetlerine destek veren tüm ekiplere, depremzedelerin yaralarını sarmak için gönüllülük esasıyla çadır kentlerde emek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm afetzedelere ve İzmir'e tekrardan geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN