Meslek edindirme kurslarına yenileri eklendi

Ergene Belediyesi'nin vatandaşlar için başlattığı meslek edindirme kurslarına yeni kurslar eklendi. Giyim, pastacılık, bayan kuaförlüğü, fotoğrafçılık ve kamera çekimi, deri çanta ve aksesuar

GÜNDEM 2.11.2020 18:10:00 0
Meslek edindirme kurslarına yenileri eklendi

Ergene Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Ergene Kültür Merkezi binasında kurulan bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt yaptırmak isteyenlerin diğer kurslara başvuru yaptığı gibi yazılı olarak Sağlık Mahallesi’nde yer alan Kültür Merkezi binası, Ulaş Mahallesinde bulunan belediye binası ile Velimeşe Mahallesi’nde bulunan belediye hizmet binasına başvurmaları gerekiyor. Kurslardan bayan kuaförlüğü kursu hariç diğer kurslar Ergene Kültür Merkezi binasında veriliyor” denildi.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Açıklamanın devamında, “Ergene Kültür Merkezinin belediyemize devredilmesiyle birlikte yeni kurslarımızı hayata geçirdik. Şu anda kayıtlarımız devam ediyor. Pandemi döneminde alınan tedbirler kapsamında kurslarda eğitimlerimiz başlayacak. Meslek edindirme kurslarımız ile birçok vatandaşımızı iş sahibi yapmayı hedefliyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik yaptığımız çalışmalarla halkımıza her alanda dokunan işler yaparak faydalı olma gayretimizi sürdürüyoruz. Ergene’de vatandaşlarımıza her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE